Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Agenda

[18/11/2017 17:00] Aprendre a fotografiar de nit

En el marc de les activitats organitzades per l'Ajuntament de Girona Anem a... Aprendre a fotografiar de nit.

Dia: Dissabte, 18 de novembre de 2017

Hora: 17.00 h

Lloc de trobada: Davant la Facultat de Ciències de la UdG (allà ens repartirem en cotxes i agafarem la carretera dels Àngels).

Durada aproximada: 4 hores A càrrec de: Miquel Jover

Aprofitant la lluna nova, ens arribarem al castell de Sant Miquel per aprendre a fotografiar el cel nocturn. Explicarem quin equip necessitem i com hem de configurar la càmera en funció del tipus de fotografia que volem, o de si tenim la il·luminació de la lluna. Tot seguit posarem en pràctica aquestes idees, i sobre la marxa anirem resolent els dubtes que vagin sorgint.

Condicions: • Cal portar càmera que permeti un control manual de l'exposició, a poder ser d'objectius intercanviables (reflex o mirrorless), almenys un objectiu angular lluminós, trípode i llanterna. • Opcionalment també es poden portar cable disparador o intervalòmetre. I a ser possible, també s'han de tenir uns coneixements mínims dels conceptes bàsics de fotografia.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek