Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Aranyes de les Gavarres.

Un estudi determina 218 espècies d'aranyes a les Gavarres.

 

L'article "Aranyes de les Gavarres i de la regió costera adjacent-Part I: 2012-2013.", de Jan Bosselaers, ha estat publicat al Butlletí Arachnological contibutions de la Societat Aracnologica de Bèlgica, volume 33, suppl.1, 2018.

Al llarg de sis visites a la regió, durant els anys 2012 i 2013, s'han investigat les aranyes de les Gavarres. S'han identifdicat 218 espècies. D'aquestes, dues són noves cites a la Península ibèrica, unes altres dues són noves a l'Espanya peninsular, i 36 més s'esementen a Catalunya per primera vegada. La publicació inclou dibuixos naturalistes de gran qualitat de les espècies més rares, així com fotografies de moltes de les espècies i els seus hàbitats.

 

Sense cap mena de dubte és una bona aportació que incrementa el coneixement de la biodiversitat amb un grup certament complicat i poc estudiat.

 

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek