Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres

AVALUACIÓ DELS DANYS

Des del primer moment que les oficines del Consorci van ser operatives es va treballar per analitzar la situació del massís de les Gavarres i avaluar-ne els danys. Juntament amb les demés organtizacions del territori s'han coordinat diferents reunions per gestionar la declaració de zona en situació d'emergència.

La primera prioritat serà la intervenció en les infraestructures de prevenció d'incendis que s'havien anat executant en els darrers anys. La proximitat de l'estiu fa que la preocupació sigui la de recuperar la situació que teníem abans de la nevada. Compartim aquest objectiu amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge, el Departament d'Interior, la Diputació de Girona, la Federació d'ADFs de les Gavarres entre altres.

Amb la gestió del territori intervenen altres agents com els mateixos municipis, Consells Comarcals, ADFs, empreses, etc. Per tant caldrà una bona coordinació dels treballs de reconstrucció forestal, aquesta s'està duent a terme des del Consorci.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek