Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

El Sr. Fermí Santamaria, Vicepresident 3º de la Diputació de Girona i alcalde de Llagostera, nou president del Consorci de les Gavarres

Fermí Santamaria, nou president del Consorci de les Gavarres.

El Consorci de les Gavarres va celebrar el passat dimarts 29 de setembre la constitució del nou plenari pels propers 4 anys el qual estarà format per un total de 27 membres (veure document adjunt).

 

Per aquesta nova legislatura, la presidència del Consorci recau en la figura del Sr. Fermí Santamaria i Molero, alcalde de Llagostera i Vicepresident 3º de la Diputació de Girona.

 

El Sr. Santamaria, va exposar que agafa la presidència del Consorci  amb molta il·lusió donat que sempre ha sentit una profunda estima pel territori de les Gavarres i es considera un enamorat tant del seu patrimoni natural i cultural com de la seva gent. Va remarcar que com a municipi que està a cavall entre dos espais naturals com són els de Gavarres i de l’Ardenya-Cadiretes, una de les coses que promourà és que es generin sinèrgies entre ambdues institucions.

 

També es va constituir la Comissió Executiva del Consorci amb un total de 10 membres (veure document adjunt) i es va ratificar la figura del gerent, secretari, interventor i tresorera.

 

L’acte va estar presidit per la Directora General de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat, la Sra. Marta Subirà, que va exposar que durant el proper mandat la Generalitat de Catalunya donarà un suport absolut a la tasca que es desenvolupa des del Consorci donat que es tracta d’un model de governança d’espais naturals molt actual; eficient, eficaç, inclusiu, participatiu, tranversal, etc.     

 

El fins president del Consorci, Sr. Josep Perich Pons, es va acomiadar del nou Consell Plenari del Consorci fent un balanç molt positiu de l’experiència del seu mandat. 

 

Monells, 29 de setembre 2015

 

Notícia al Diari de Girona

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek