Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Es cacen més de 2.000 senglars en la darrera temporada de caça a les Gavarres (2016-17)

Senglar caçat a Madremanya

Fa dues setmanes es van presentar les dades de caçera del senglar a les Gavarres.

El seguiment poblacional el fa l'empresa especialitzada Minuàrtia, que també fa el seguiment a tot Catalunya. L'estudi és possible gràcies a la col·laboració de totes les colles de caçadors de les Gavarres que aporten les dades i resultats de les seves batudes.

Els resultats obtinguts de forma resumida són els següents:

- 19 colles han aportat dades a l’estudi

-  han caçat un total de 2.027 senglars, que representen 3,1 senglars caçats/km2, un 4% més que en la temporada anterior.

- les captures a les Gavarres se situen en la mitjana de tots els observatoris del Programa de seguiment de senglar a Catalunya.

- a densitat de senglar disminueix lleugerament respecte de la temporada anterior i es situa al voltant dels 7,5  individus/km2, una estimació inferior a la densitat de la resta d’espais del nord-est de Catalunya.

 

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek