Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Finalització dels treballs de prevenció d’incendis i conservació de biodiversitat

Recentment hem tancat les Actuacions de millora i preservació dels valors naturals a l'ENP de les Gavarres 2019.

Enguany, en el marc del Programa de projectes per a la preservació i difusió dels valors naturals de la Demarcació de Girona (Conveni de col·laboració Fundació “la Caixa” – Diputació de Girona), s’ha donat continuïtat als treballs executats en anys anteriors.

D'aquesta manera, s’han realitzat accions de millora en l’entorn dels hàbitats d’interès a la finca del Tossal de Can Bota (Llagostera), on s’han gestionat hàbitats per tal de conservar espècies de flora singular.

La prevenció d’incendis forestals ha estat l’altre eix de treball: s’han mantingut franges de baixa càrrega de combustible i s’ha repassat la rebrotada de la fracció arbustiva que ja s’havia treballat en els darrers 5 anys al sector del Saplà de Viàfora / Can Vergeli (Cruïlles).  

La superfície total sobre la qual s’ha actuat és de 21ha i el pressupost destinat ha estat de 31.000€.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek