Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Inciem els treballs d'eliminació de flora invasora, aquest any centrats en el plomall de la pampa (Cortaderia selloana)

Aquesta setmana hem iniciat els treballs d'eliminació de plomalls de la pampa (Cortaderia selloana), espècie exòtica naturalitzada que es va estenent progressivament. Hem començat per un dels nuclis més importants de l'Espai natural protegit, amb més de 300 exemplars, a la Vall dels Molins, a Calonge.

Els treballs s'emmarquen en el "Programa d'actuacions de control de la flora invasora 2013-2017" que duem a terme gràcies al suport de La Caixa i la Diputació de Girona.

La previsió és treballar al llarg de la primavera actuant sobre peus de plomall en l'àmbit de tota l'anella de les Gavarres.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek