Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Molt satisfets de l'Aplec de Sant Cebrià dels Alls (Gavarres)

El passat diumenge 21 de setembre van celebrar a l'antiga parròquia de Sant Cebrià dels Alls el Xè Aplec. L'acte d'aquest any era especial perquè fèiem un homenatge a en Lluís Pla. En Lluís de la Deixesa, com era conegut, va tenir un gran lligam amb Sant Cebrià dels Alls cosa que el va portar a ser una peça clau en la recuperació i celebració de l'aplec. La seva relació amb les Gavarres anava molt més enllà però creiem que a Sant Cebrià i havia d'haver un moment pel record d'en Lluís. L'acció que vam escollir, juntament amb familiars i amics, va ser la de plantar un nespler i un xiprer al'entorn de Sant Cebrià. D'aquesta fórmula hem arrelat el record d'en Lluís en un dels indrets de les Gavarres més familiars per ell, on es va casar i hi va viure.

A més a més, vam parlar de l'ofici d'escorxar pins, alzines i suros de la mà de gent que n'havia viscut. En Joan Campistol a més de parlar-nos de la seva experiència també va fer una demostració de com pujaven als pins amb cordes, ja que els escorxaven en peu.

Deprés de tots aquests actes del matí vam prosseguir la celebració amb una lectura religiosa del diaca de Santa Cristina i cantada del goig de Sant Cebrià a càrrec de Maite Mer. El dinar popular va ser servit pel restaurant "El celler d'en Quim" de Santa Cristina.

Va tancar l'acte la cantada popular i divertida del grup "Els Panxuts" de Cassà de la Selva. D'aquesta vila també va pujar la gent de la cervesa Gavarra, per celebrar que fa un any van presentar la seva cervesa en aquest mateix indret.

Per últim, donar les gràcies a l'ADF que van pujar a desbrossar l'entorn de Sant Cebrià perquè poguéssim gaudir de lloc còmodament.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek