Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Nou estudi sobre els líquens que creixen als suros de les Gavarres.

Recentment s'ha presentat l'estudi "Els líquens epífits de Quercus suber L. a les Gavarres (Girona). Distribució espacial en els microambients dels arbres." de Guillem Gispert Bronsoms.

La recerca s’ha fet en el marc del treball de recerca final del Màster de Biodiversitat de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i ha estat dirigit pel liquenòleg Antonio Gómez-Bolea.

El treball ha identificat fins a 80 espècies de líquens creixent sobre els suros gavarrencs i estudiat com es distribueixen dins de l’arbre en funció dels diferents microambients: base, tronc, capçada,... .

Podeu veure’n els detalls i baixar-lo en aquest enllaç

 
  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek