Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Premis Les Gavarres 2015

El passat dissabte 28 de novembre es van entregar els Premis Les Gavarres 2015 a l'Espai del Peix a Palamós. A més a més de l'entrega es van presentar els resultats de la recerca "El poblament de ratpenats de les Gavarres" guardonada al 2013 amb el XXIIIè Premi Joan Xirgo i l'exposició fotogràfia "Gavarres, Zona d'Interès Etnològic", la qual s'inaugurarà el proper dissabte 12 de desembre al Museu de la Terrissa de Quart. Els guanyadors d'aquest any han estat els següents:

El XXVè Premi Joan Xirgo ha estat per la proposta de recerca "Els mustèlids amenaçats de les Gavarres. El turó, la llúdriba i la mostela a les valls i cursos fluvials de les Gavarres." Presentat per Salvador Salvador, Eloi Cruset i Quim Pou.

El XIXè Premi Cirera d'Arboç ha reconegut la tasca de la Federació ADF Les Gavarres en prevenció d'incendis.

El Vè Premi Assumpta Fabre Dachs ha quedat desert.

Al final de l'acte es va oferir als assistens una degustació de cuina marinera elaborada amb peix desembarcat al port de Palamós.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek