Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

El Consorci de les Gavarres renova un centenar de senyals a l’Espai natural protegit.

Al llarg de la primera quinzena d’abril, el Consorci de les Gavarres ha executat els treballs del “Projecte de reposició i manteniment de senyalització a l’Espai Natural Protegit les Gavarres. Fase I.”

El projecte ha estat finançat a través dels ajuts de la Generalitat de Catalunya per al finançament d'actuacions en els espais naturals protegits de Catalunya(ORDRE AAM/167/2014, de 26 de maig).

L’objectiu principal de la intervenció del Consorci ha estat renovar les senyals de l’espai d’interès natural que s’han deteriorat pel pas del temps, les bretolades, els accidents o que han estat sostretes.

Com que la senyalització de l’espai protegit és extensa i s’ha anat realitzant en diversos anys, en aquesta primera fase s’han renovat les senyals més antigues, col·locades els anys 2004 i 2005, sobretot al sector de llevant de les Gavarres.

En total s’han reposat 100 senyals diferents ubicats en una cinquantena de punts diferents. Entre aquestes senyals trobem banderoles direccionals de camins, plafons informatius, senyals de regulació d’usos i senyals d’entrada o delimitació de l’Espai Natural Protegit.

També s’han renovat panells o taules panoràmiques malmesos que, encara que eren de més recent instal·lació, per la seva ubicació estratègica en indrets d’alta freqüentació s’han considerat urgents de renovar. És el cas de les taules panoràmiques dels miradors del Puig d’Arques (Cruïlles), del castell de Sant Miquel (Girona), de Les Mirandes (Santa Cristina d’Aro) i la Plaça del Castell de Llagostera.

El pressupost d’execució dels treballs realitzats ha ascendit a 21.757 €.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek