Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres

Servei de vigilància i prevenció d'incendis

Aquest estiu hi ha hagut tres vehicles de vigilància de les ADF a les Gavarres. Dos d’aquests vehicles han estat destinats principalment a la vigilància i el tercer també estava dotat amb un equip d’aigua per a la intervenció immediata. A més també han realitzat tasques d’informació a visitants i a habitants del massís, sobre el risc d’incendis i les mesures de prevenció, han recollit deixalles de petits abocaments i han col·laborat a actualitzar dades sobre masos, dipòsits d’aigua i senyalització.

Ha estat el primer any que a Gavarres hem disposat d’aquest servei i ha estat fruit d’una sol·licitud de la Federació d’ADF de les Gavarres. Els ajuntaments de Celrà, Girona i Santa Cristina d’Aro han assumit les contractacions del personal i el lloguer de vehicles gràcies al finançament de la Diputació de Girona. Des del Consorci de les Gavarres hem col·laborat en la coordinació del servei.

Els tres dispositius s'han mantingut operatius de l'1 de juliol fins al 16 de setembre i han sumat esforços amb els dos punts de guaita de Bombers de la Generalitat i amb el vehicle de vigilància i intervenció immediata del Cos d'Agents Rurals.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek