Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Les Gavarres al programa El Medi Ambient de TV3

Les Gavarres al programa El Medi Ambient de TV3

 

A "Els peixos de les Gavarres", el biòleg Quim Pou explica les comunitats ícitques de peixos autòctons i introduits de les rieres gavarrenques.

"Les últimes escombres de bruc" és un reportatge a on el bosquetà Lluís Pla mostra i explica com es construeix una escombra de bruc.

"El carbó a les Gavarres" recull la festa anual a la carbonera de Sant Climent de Peralta a on es recorda l'ofici dels antics carboners.

"Els forns de terrissa i la conservació del sotabosc" reflexiona a l'entorn de la neteja dels sotabosc. Antigament la necessitat de feixines per fer cremar els forns (de rajoler, de pa,... ) era una garantia contra incendis.

"Els isòets, efímers i primitus" és un retrat d'aquesta planta present a les Gavarres amb un origen tan antic com les falgueres però amb un aspecte ben diferent.

"Les Gavarres i la biomassa després de la nevada" és un recordatori dels efectes de la nevada i de la seva situació mig any després.

Aquests reportatges els podeu veure a la secció de vídeos a la carta de la web del programa a la qual podeu accedir a través dels títols.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek