Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Agenda

[22/10/2017 10:00] Iniciació a la fotografia en motiu de la cuita tradicional de rajols i de la carbonera de Forallac

El proper DIUMENGE 22 d'octubre esteu convidats a participar de l'activitat "Fotografia la cuita tradicional a la rajoleria de Can Frigola" a càrrec de Miquel Jover. El Punt de trobada  serà a Vulpellac al pàrquing de la benzinera BP a les 10:00 del matí. 

 Cal portar alguna càmera preferentment tipus reflex, que permeti controlar manualment l'exposició (ISO, diafragma, temps d'exposició), i si es disposa d'objectius, filtres o trípode. 

 L'activitat és gratuïta i les places són limitades, per tant cal inscriure's al Formulari  següent; o bé en el correu electrònic Ebisbe@gavarres.cat indicant el nom, el número de persones i un mitjà de contacte. 

 Més info: http://www.gavarres.cat/ca/enfornar._viii_cuita_als_forns_de_rajoler_de_les_gavarres_2017.html 

 Aquesta sortida es fa en el marc de la programació: ·Sortides guiades als Espais naturals de l'Empordà 2017·.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek