Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Seleccionats per a participar en el programa d'emprenedoria social 2012

Seleccionats per a participar en el programa d'emprenedoria social 2012

 

Pel Programa 2012 han estat seleccionats un total de vint-i-set projectes que treballen en àmbits tan diversos com la producció i comercialització de productes de i per l’agricultura ecològica, disseny i producció de productes singulars o per col·lectius específics, serveis vinculats a la salut de les persones, activitats culturals, gestió d’espais naturals i de muntanya, mobilitat sostenible, finançament o serveis en general.

Els objectius del programa d'Emprenedoria Social són:

- Reforçar la viabilitat de projectes d'emprenedoria
social, facilitar aliances i potenciar la venda dels seus productes i serveis.

- Ampliar la presencia i visibilitat de l'emprenedoria social en el conjunt de
la societat catalana i a les xarxes socials. 
- Enfortir l'ecosistema de l'emprenedoria social amb la implicació, com a socis del Programa, d'entitats i institucions vinculades.

En el context de crisi actual, el Consorci de les Gavarres fa una aposta clara i decidida per redefinir el seu model de gestió incorporant nous conceptes com els de l’emprenedoria social. La voluntat final és la de projectar la institució cap al futur mirant d’aconseguir la sostenibilitat del projecte a mig llarg termini.

Per a més informació: http://www.emprenedoriasocial.cat/

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek