Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Agenda

[16/09/2018 10:30] XIV Aplec de Sant Cebrià dels Alls (Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura)

El diumenge 16 de setembre celebrarem el XIVè aplec de Sant Cebrià dels Alls. Ens trobarem a partir de les 10.30 amb un esmorzar popular al peu de l'església de Sant Cebrià amb la música del grup d'acordeó Diatonic's. Tal i com vam fer l'any passat no hi haurà dinar i els actes de l'aplec es concentraran al matí. Qui vulgui pujar caminant ens trobarem a les 9.00 a la carretera de la Ganga, a l'alçada del torrent del forn del Vidre.

A les 11.15 plantarem un xiprer en record de la gent que va viure a Can Darna. Els masos a les Gavarres no son només la seva estructura física sinó que vertebren el territori, gestionen l'espai i l'humanitzen. Per aquest motiu volem ressaltar la part humana de can Darna i plantar un xiprer per tots aquells que van despertar-se, van cuinar, van estimar i van treballar en aquest mas, insuflant aire i vida en aquest racó de les Gavarres. Tots aquells que tingueu fotos antigues de can Darna o alguna informació ens la podeu fer arribar i donaria peu a fer una mica de col·loqui al voltant de can Darna en el moment de la plantada.

A les 12.00 començarà la part didàctica de l'aplec i farem un taller de caixes niu que penjarem al voltant de Sant Cebrià i un alliberament d'aus. 

A la 13.00 i haurà la cloenda amb la cantada del goig de Sant Cebrià. 

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek